Palvelumme

Huoneistojen ja kiinteistöjen välitys
Huoneisto-, kiinteistö- sekä tonttikaupat
Uudiskohteiden ennakkomarkkinointi ja myynti
Kauppakirjojen laadinta
Kauppa- ja lahjakirjojen vahvistukset

Palveluhinnasto

VÄLITYSPALKKIOMME (huoneistot ja kiinteistöt) 3,8% (toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta) sis. alv. 24% / sopimuksen mukaan.
• Asiakirjojen hankkimiskulut sisältyvät välityspalkkioon / sopimuksen mukaan.
• Minimipalkkio 2000€ + alv 24% = 2480€
Palvelun sisällöstä sovitaan kohde- ja paikkakuntakohtaisesti.
Arviokäyntimme on maksutonta.

Kaupanvahvistus

Jokaisessa kiinteistökaupassa tai kiinteistön esisopimuksessa tarvitaan kaupanvahvistajaa, jonka tehtäviin kuuluu kaupan tai esisopimuksen osapuolten henkilöllisyyden toteaminen, kauppakirjan lainvoimaisuuden tarkistaminen, opastus lainhuudon hakemiseen ja kaupanvahvistajailmoituksen antaminen Maanmittauslaitokselle. Kotimaan Kiinteistönvälitys LKV:llä toimii Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja.

Myös kiinteistön lahjoituksesta on aina tehtävä lahjakirja. Julkisen kaupanvahvistajan on vahvistettava kiinteistön lahjoitus samalla tavalla kuin kiinteistön kauppa vahvistetaan. Meiltä saa myös apua kauppakirjojen laatimiseen ja toteutukseen ilman välittäjää tehtäviin kauppoihin, kuten sukulaisluovutuksiin. Palvelemme myös arviointiin, kiinteistöihin tai osakkeisiin koskeviin asiantuntijatarpeen kysymyksiin. Kaupanvahvistuksen asetuksen mukainen palkkio on 120€, ei sisällä arvonlisäveroa. Mahdolliset asiakirjojen hankintakustannukset ja matkakustannukset lisätään valtion matkustussäännön mukaisesti.

Kaupanvahvistajan tilaukset:
Jokke Härmä
Julkinen kaupanvahvistaja
Tunnus: 402713/220                                                                                                                       
Puh. 0400 600 009
jokke.harma@kotimaan.fi

Kuluttajasuoja

Jos välitysliikkeen ja kuluttajan välistä erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).